Kurser

Dansglädjen är elden som driver Lindustry framåt och därför är den central i våra kurser. Vi lägger stor vikt vid bra grundteknik och musikalitet eftersom det är nyckeln till att ha roligt på dansgolvet tillsammans med andra. Målet är kurser som ger glädje och utveckling samt en levande socialdansscen.

Nästa steg, hur anmäler jag mig?

Hur gör man för att anmäla sig till en kurs? Här finns information om anmälning, betalningar och avanmälning.

Kursutbud

Våra kurser rullar terminsvis, vår och höst. Men workshops, “prova på” och andra aktiviteter kan också dyka upp.

Med anledning av Covid 19 har alla kurser och andra evenemang varit inställda under våren 2020. 
Lindustry har en förhoppning att i höst kunna starta kursverksamhet igen. Till en början kommer solojazzkurser erbjudas på olika nivåer och med olika inriktningar för att fortsätta hålla distans till varandra och minska risken för spridning av corona-viruset. Vi kommer att anpassa tider och antal deltagare samt dela terminen i två för att fler personer ska få möjlighet att gå. Vår förhoppning är att kunna erbjuda kursverksamhet som för er som har någon vana av eller är bekväma med solodans på tisdagar och för er som känner er nya inom solodansen på torsdagar. Vi hoppas att ni föreningsmedlemmar är sugna på att testa det nya upplägget under hösten! Mer information om när och om vi kan starta igång kursverksamhet skickas ut under eller efter sommaren beroende på utvecklingen. Förhoppningsvis kommer vi kunna öppna anmälan för första kursomgången den 20/8.

Presentkort

Sprid glädje genom att ge bort ett presentkort!
Presentkortet kan användas till att betala avgift för föreningens aktiviteter, medlemskap och artiklar. Du köper presentkortet genom att boka/anmäla dig själv som ansvarig och den glada mottagaren som deltagare. Belopp väljer du under bokningen.

   
Presentkort
Info

Hitta rätt!

Till hösten kommer vi ha samarbete med Studiefrämjandet vilket innebär att vi får använda deras fina danssalar på Kvarngatan/Kungsgatan och att Casual Swing återigen blir på tisdagar! Våra terminskurser kommer hållas på tisdag samt torsdag så boka in dagarna i kalendern