Casual Swing

Flera tisdagar under hösten 2021 samlas föreningens medlemmar och dansar till härlig jazzmusik, fikar och umgås tillsammans mellan kl. 19.15-20.45 (se aktuella datum nedan). Det är bra tillfällen att öva på det du har lärt dig på kurser, testa nya moves och blåsa nytt liv i dina danskunskaper. Vi uppmanar till vilda diskussioner, egna initiativ och att dansa loss med alla oavsett nivå! Vi umgås och dansar i en avslappnad och social miljö där alla respekterar och lär av varandra.

Danserna sker på Hemgården (ingång från innergården) på Saltängsgatan 7 i Norrköping. Casual Swing är gratis för alla medlemmar i föreningen Lindustry. Bjud gärna med en kollega eller vän som vill prova på att dansa Lindy hop! 

OBS: Förutsättningar för att delta i vår verksamhet
Även om restriktionerna togs bort den 29 september 2021 vill Lindustry fortsätta att verka för en trygg och smittfri verksamhet och miljö. Det innebär att vi förväntar oss följande från dig som deltar i våra aktiviteter:
– Du är fullt vaccinerad med två sprutor mot covid-19 
– Du stannar hemma om du upplever symptom (exempelvis hosta, snuva, muskelvärk, feber, halsont, andningsbesvär etc)
– Du har god handhygien och tvättar händerna extra noggrant i samband med våra aktiviteter

Dessa regler gäller såväl kurser, socialdans, after work och andra sociala arrangemang. Genom att uppfylla detta visar du omsorg och bidrar till en tryggare och roligare upplevelse för såväl dig själv som andra.  

Varmt välkommen!

Datum: 16/11, 23/11, 30/11 och 7/12 

Kolla in vår facebookgrupp för mer information!

 

Kostar det något?

Veckodanserna är gratis för dig som är medlem i föreningen. Medlem blir du automatiskt när du går kurs hos Lindustry. Du kan också betala in ett medlemskap på ynka 100 kr/år.

Vill du bara testa?

Välkommen förbi vid ett tillfälle eller två! Det kan vara bra att då skriva i facebookeventet eller kontakta oss via Lindustrys officiella sida/mejl så att du kan bli insläppt i lokalen av någon av oss.

Hitta rätt!

Vi har samarbete med Hemgården vilket innebär att vi får använda deras fina lokaler på Saltängsgatan 7 i Norrköping.