Casual Swing

Måndagar samlas föreningens medlemmar och dansar till härlig jazzmusik, fikar och umgås! Det är ett tillfälle att öva på det du har lärt dig på kurser, testa nya moves, och hålla liv i dina danskunskaper. Vi uppmanar till vilda diskussioner, egna initiativ och att dansa loss med alla oavsett nivå! Vi dansar i en avslappnad och social miljö där alla respekterar och lär av varandra.

Under sommaren 2019 fortsätter vår Casual Swing utomhus på innergården till fastigheten DUVAN. Förra sommaren fick vi många fina sommarkvällar då vi kunde dansa socialt till skön jazz.

Får vi grilla så kommer den vara igång. Du får ta med det du själv vill äta och lägga på grillen. Det är alltid uppskattat att ta med något till fikat. På plats finns vatten, kaffe, ketchup, senap, muggar, fat, bestick.

Entrén till innergården är Gamla Rådstugugatan 22, en trappa upp, vänster mot innergårdens dörr. Entrédörren kommer att vara uppställd ca 18:15 och stängs ca 18:25. Om du inte kan vara där vid den tidpunkten kan du meddela i eventet eller direkt till Benjamin Meilink (messenger) så ser vi till att du kan komma in på något sätt. Du kan också skicka sms till 070-053 87 40 när du står vid entrén.

Anmäl dig gärna till eventet så vi vet hur många det blir. Bjud gärna med en kollega eller vän som vill prova dansa Lindy hop.

Casual Swing är gratis för alla medlemmar i föreningen Lindustry.
Eventet arrangeras av Lindustry i samarbete med Benjamin Meilink (boende i fastigheten).

Varmt välkommen!

Datum: 3/6 17/6 1/7 15/7 5/8 19/8

Kolla in facebookgruppen för mer information: https://www.facebook.com/LindustryNorrkoping/

 

Kostar det något?

Veckodanserna är gratis för dig som är medlem i föreningen. Medlem blir du automatiskt när du går kurs hos Lindustry. Du kan också betala in ett medlemskap på ynka 100 kr/år.

Vill du bara testa?

Välkommen förbi vid ett tillfälle eller två! Det kan vara bra att då skriva i facebookeventet eller kontakta oss via Lindustrys officiella sida/mejl så att du kan bli insläppt i lokalen av någon av oss.

Hitta rätt!

Till hösten kommer vi ha samarbete med Studiefrämjandet vilket innebär att vi får använda deras fina danssalar på Kvarngatan/Kungsgatan och att Casual Swing återigen blir på tisdagar! Våra terminskurser kommer hållas på tisdag samt torsdag så boka in dagarna i kalendern