Casual Swing

Måndagar samlas föreningens medlemmar och dansar till härlig jazzmusik, fikar och umgås! Det är ett tillfälle att öva på det du har lärt dig på kurser, testa nya moves, och hålla liv i dina danskunskaper. Vi uppmanar till vilda diskussioner, egna initiativ och att dansa loss med alla oavsett nivå! Vi dansar i en avslappnad och social miljö där alla respekterar och lär av varandra.

Plats: Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping

Kolla in facebookgruppen för mer information: https://www.facebook.com/LindustryNorrkoping/

 

Kostar det något?

Veckodanserna är gratis för dig som är medlem i föreningen. Medlem blir du automatiskt när du går kurs hos Lindustry. Du kan också betala in ett medlemskap på ynka 100 kr/år.

Vill du bara testa?

Välkommen förbi vid ett tillfälle eller två! Det kan vara bra att då skriva i facebookeventet eller kontakta oss via Lindustrys officiella sida/mejl så att du kan bli insläppt i lokalen av någon av oss.

Hitta rätt!

Våra kurser och veckodanser hålls i Folkuniversitetets lokaler, Kvarngatan 34 samt på Hemgården, Saltängsgatan 7 i Norrköping. Lokalerna för våra event varierar och info om plats hittar du i nyhetsflödet på startsidan eller på vår Facebooksida. 

Kontakta oss!

För snabba frågor är facebook det bästa alternativet. Har du inte facebook går det även bra att maila: info[at]lindustry.se