Casual Swing

På Casual swing samlas föreningens medlemmar och dansar till härlig swingmusik, fikar och umgås tillsammans. Det är bra tillfällen att öva på det du har lärt dig på kurser, testa nya moves eller blåsa nytt liv i dina danskunskaper. Vi uppmanar till vilda diskussioner, egna initiativ och att dansa loss med alla oavsett nivå! Vi umgås och dansar i en avslappnad och social miljö där alla respekterar och lär av varandra.

Våren 2024

Startskottet för höstens Causual Swing går måndag 29 januari kl 19-30-20.45. Därefter fortsätter vi att dansa varje måndagkväll kl 19.30-20.45 till och med 20 maj. Danserna sker på Hemgården (ingång från innergården) på Saltängsgatan 7 i Norrköping.

Casual Swing är gratis för alla medlemmar i föreningen Lindustry och ingen föranmälan krävs.
Du som inte är medlem är varmt välkommen att komma och testa gratis ett tillfälle eller två innan du avgör om du vill bli medlem. 

Varmt välkomna! 

 

Kostar det något?

Veckodanserna är gratis för dig som är medlem i föreningen. För endast 100 kr/år (jan-dec) får du dansa gratis varje vecka på Casual Swing, rabatt på föreningens övriga socialdanser samt löpande uppdateringar om vad som händer i föreningen – wow! 

Vill du bara testa?

Välkommen förbi vid ett tillfälle eller två om du vill testa innan du blir medlem! Det kan vara bra att då skriva i facebookeventet eller kontakta oss via Lindustrys officiella sida/mejl så att du kan bli insläppt i lokalen av någon av oss.

Hitta rätt!

Vi har samarbete med Norrköpings kommun vilket innebär att vi får använda deras fina lokaler på Hemgården, Saltängsgatan 7 i Norrköping.