Casual Swing

På Casual swing samlas föreningens medlemmar och dansar till härlig jazzmusik, fikar och umgås tillsammans. Det är bra tillfällen att öva på det du har lärt dig på kurser, testa nya moves och blåsa nytt liv i dina danskunskaper. Vi uppmanar till vilda diskussioner, egna initiativ och att dansa loss med alla oavsett nivå! Vi umgås och dansar i en avslappnad och social miljö där alla respekterar och lär av varandra.

Våren 2023

Startskottet för vårens Causual Swing går måndag 30 jan kl 19-30-20.45. Därefter fortsätter vi att dansa varje måndagkväll kl 19.30-20.45 till och med den 29 maj. Danserna sker på Hemgården (ingång från innergården) på Saltängsgatan 7 i Norrköping.

Casual Swing är gratis för alla medlemmar i föreningen Lindustry och ingen föranmälan krävs. 

Varmt välkomna! 

 

Kostar det något?

Veckodanserna är gratis för dig som är medlem i föreningen. Medlem blir du automatiskt när du går kurs hos Lindustry. Du kan också betala in ett medlemskap på ynka 100 kr/år.

Vill du bara testa?

Välkommen förbi vid ett tillfälle eller två! Det kan vara bra att då skriva i facebookeventet eller kontakta oss via Lindustrys officiella sida/mejl så att du kan bli insläppt i lokalen av någon av oss.

Hitta rätt!

Vi har samarbete med Hemgården vilket innebär att vi får använda deras fina lokaler på Saltängsgatan 7 i Norrköping.