Välkommen till en swingdanskväll på Kulturhuset i Finspång! På scen står det eminenta och mycket populära swingdansbandet The Bandwagon Swing Orchestra och levererar förstklassig swing för den som vill dansa lindy hop eller andra swingdanser.

DATUM & TIDER
Lördag 20 april
Kl 19.30 Entrén öppnar.
Kl 20.00-23.00 Dans till bandet varvat med DJ.

FÖRTÄRING
Under danskvällen har restaurang Hugos baren öppen! Åldersgräns: 18 år.

BILJETTER
Här köper du biljett till danskvällen. Observera att det är begränsat antal biljetter så vänta inte med ditt köp.

OBS! Om du går intensivkurs med Lindustry under dagen så ingår entrén till kvällsdansen.

OM BANDET
Bandwagon Swing Orchestra är ett Stockholmsbaserat band bestående av åtta musiker med en gemensam passion för jazz och swing. Bandet träffades på universitetet genom engagemang i olika andra band och har spelat tillsammans sedan våren 2014.Bandwagon Swing Orchestra har uppträtt på bland annat: Stockholm Jazz Festival; Nant-in-Swing, Nantes; Søpavillonen, Köpenhamn; Nochtspeicher/Swingwerkstatt, Hamburg; Chicago swingdansstudio, Svenska Swingsällskapet och Stampen i Stockholm.

Arrangör är Kulturhuset i Finspång.
Arrangemanget är en del av Dansens vecka i Östergötland.