Välkommen på en härlig dansdag och kväll på Kulturhuset i Finspång!
Under dagen ges en intensivkurs i lindyhop där Lindustrys instruktörer lär ut grunderna för att kunna komma igång och dansa och ha kul på dansgolvet. Väldigt lämpligt eftersom det på kvällen även blir socialdans till det eminenta och Stockholmsbaserade swingbandet The Bandwagon Swing orchestra! Då kan du testa dina nyinskaffade kunskaper och lära känna andra dansare. Peppa dina ännu inte swingdansande vänner att anmäla sig!

Datum: 20 april
Kurs: Kl. 10.00-16.00
Kvällsdans: Kl 20.00-23.00.

Kursledare: Louise Åsenheim och Conny Sandh.

Här finns länk till anmälan för kursen.

Köp biljett som antingen “förare” eller “följare”. I prisen för grundkursen ingår fika på förmiddag och eftermiddagen. Lunch ordnas på egen hand. I priset ingår även fri entré till danskvällen (värde 195:-)

Arrangör är Kulturhuset i Finspång.
Arrangemanget är en del av Dansens vecka i Östergötland.