Måndagen den 29 januari kl. 18.30-19.30 har du chansen att gratis testa swingdansen Lindy Hop. Vi utlovar en rolig timme där vi går igenom grunderna för att klara av en svängom på dansgolvet. För dig som redan kan en dansroll, kom och testa den andra! Drop in och varken danspartner eller förkunskaper krävs. Dra gärna med dig alla i din närhet som kan vara minsta intresserade! För den som får blodad tand startar sedan terminskurser i Lindy Hop måndagen den 12 februari. 

Plats: Hemgården

Instruktörer: Elisabeth Persson och Johnny Gillner

Efter prova-på-timmen får man gärna stanna kvar på årets första socialdans “Casual Swing” som börjar kl 19.30. Där kan man öva sina nya färdigheter eller bara se på och träffa andra dansare. Välkomna!

Mer info finns i vårt Facebook-evenemang om du klickar här.