Från och med 1 januari 2024 ingår inte medlemsavgiften i Lindustry som en del av kursavgiften utan betalas separat. Det innebär följande:

 • Du som anmäler dig till en kurs kommer att få ett mejl med betalningsinformation för kursen, och ett annat mejl med betalningsinformation för själva medlemskapet. Att betala både kursavgift och medlemsavgift är en förutsättning för att gå kursen.
   
 • Du som inte går en kurs kan välja att betala din medlemsavgift direkt – varför inte i början av året? Som medlem får du rösträtt till årsmötet, dansa gratis på Casual Swing och rabatterat pris på föreningens danser under hela 2024 – wow!

Förändringen gör vi främst av tre anledningar:

 1. Det underlättar administrationen för styrelsen väldigt mycket. Dessutom är det vanligt att dansföreningar runt om i Sverige har det uppdelat på det här sättet.
   
 2. Fler kan betala sin medlemsavgift redan i början av året och kan därmed åtnjuta alla fördelar det för med sig på föreningens kommande evenemang!
   
 3. Det möjliggör för föreningen att framöver ansluta sig till exempelvis Wellnet eller andra aktörer och därmed ingå i utbudet för friskvård.

  Hoppas ni har förståelse för denna förändring och vill vara medlemmar även under 2024!