När kurserna är slut för terminen väntar tre spännande tasters på måndagar framöver. Den 20 november kl 18.1519.30 blir det Pimp your lindy med Benny och Marina.

Vi får besök av tyska dansinstruktören Marina Warncke från Lübeck och som tillsammans med vår egna kursledare Benny Ohlson kommer bjuda på en taster med inspirerande material som kan utveckla din pardans. Observera att detta tillfälle är för dig som gått kurs på utvecklingsnivå och uppåt samt att kursen kommer hållas på engelska.

Den 27 november 18.15-19.30 blir det tema Frankie 6’s med Isabell Kongshaug och Conny Sandh. Turen som fått sitt namn efter danslegenden Frankie Manning bör finnas på varje dansares repertoar. Denna taster passar den som gått grundkurs och uppåt.

Den 4 december 18.00-19.30 har du chansen att lära dig Shim sham med Agnes Söderlund. Det är en solodansrutin som dansas av lindy hoppers över hela världen. Inga förkunskaper krävs på denna taster.

Alla tasters är gratis, hålls på Hemgården och efteråt får man gärna stanna kvar på Lindustrys veckoenliga socialdans ”Casual Swing” som pågår kl 19.30-20.50.