Fyra måndagar i rad kommer vi att hålla gratis tasters i samband med våra träningstillfällen som vi kallar Casual Swing.

Den 8 maj kl. 18.00 blir det autenstisk solojazz för nybörjare. Du får lära dig grundläggande solojazzsteg och lite basic musikteori. Ett perfekt sätt att utveckla din lindy hop! Mer info hittar du här.

Den 15 maj kl. 18.15 blir det en taster i Shim sham. Det är en dansrutin som dansas av lindy hoppers över hela världen och här får du lära dig grunderna. Mer info om detta hittar du här.

Den 22 maj kl 18.00 blir det en taster i Westcoast Swing. Det är en social pardans från USA:s västkust, med rötterna i Lindy Hop. WCS kan dansas till många olika musikstilar som exempelvis RnB, hiphop, blues och pop till ett företrädesvis lugnt tempo. Mer info hittar du här.

Vi återkommer med information om tillfället den 29 maj. Håll utkik!