Lördag den 10 december är det dags för vår årliga luciadans med livemusik med Norrköpingsbaserade AirCraft Big Band varvat med svängiga swing DJs i pauserna. Det kommer även finnas möjlighet att visa upp sina dansmooves i “30 seconds showcase challenge”, mer info här. För nyfikna erbjuds även en intensivhelg på grundnivå i lindy hop denna helg. Perfekt start för att kunna delta och ha kul på Lindustriadansen på lördagskvällen! Mer info om kursen här.

Socialdans kl. 18.00-22.00.
Plats: Hemgården på Saltängsgatan 7

Kostnad för socialdansen:

Medlemmar: 140:-
Icke medlemmar: 180:-
Vi ser gärna att du betalar med Swish.

Givetvis kommer även fikabuffé finnas för 50:- Vill du bidra till fikabordet? Kul! Kontakta eventgruppen så berättar de mer.

Eventet anordnas i samarbete med Norrköpings kommun.