Som startskott för 2022 bjuder Lindustry in till ÅRSMÖTE DEN 12 MARS KL 17, och i år hoppas vi kunna återuppta traditionen att bjuda in till ett ordentligt kalas! Vi ägnar en timme åt att diskutera viktiga frågor och därefter slår vi klackarna i taket till liveband! Som alla vet är pandemiläget framöver fortsatt oklart, men vi lägger den optimistiska sidan till och hoppas på att det ska vara möjligt att anordna en socialdans på ett säkert sätt när det väl är dags. Självklart kommer vi följa relevanta rekommendationer och anpassa eventet därefter. Mer information kommer längre fram i eventet på facebook och här på vår hemsida

Du som har ett förslag eller en idé till vår förening är väldigt välkommen att skicka in din motion till info@lindustry.se till och med den 15 februari. 

Alla har möjlighet att sitta med under årsmötet oavsett medlemskap, men för att delta och ha rösträtt behöver du vara medlem för 2022. Det fixar du enkelt här.

Varmt välkomna!

Google Meet
Videosamtalslänk för årsmötet kl 17-18: https://meet.google.com/bfi-sfwt-qew