Efter tillkomsten av nya restriktioner den 8 december väljer Lindustry att i omsorg om varandra och den vårdpersonal som redan kämpat hårt under lång tid gå på försiktighetsprincipen och ställa in denna aw.

Lagom när julklockorna klämtar som högst bjuder Lindustry in till ännu en after work i värmen och surret på Mocca Deli! Ta en paus från bestyren och skäm bort dig själv med dryckjom, mat eller go’fika – och oss med ditt fina sällskap! Kom som du är i utnött vinterblekt skick eller lys upp hela stället med din mest sprakande julstass!Lindustrys självutnämnda tomtekår delar ut ett litet pris till den besökare som har festligast julhuvudbonad och i vanlig ordning är alla lika välkomna så ta gärna med partners, vänner och annat löst folk som du kvällen till ära råkar ha i släptåg!

Plats: Tunnbindaregatan 3, 602 21 Norrköping

Tid: Tisdag den 21 december kl. 17:30

Förutsättningar för att delta på samtliga av våra evenemang:

– Du är fullt vaccinerad med två sprutor mot covid-19

– Du stannar hemma om du upplever symptom (exempelvis hosta, snuva, muskelvärk, feber, halsont, andningsbesvär etc)

– Du har god handhygien och tvättar händerna extra noggrant i samband med våra aktiviteter

Genom att uppfylla detta visar du omsorg och bidrar till en tryggare och roligare upplevelse för såväl dig själv som andra.

OBS – Vi bevakar och efterföljer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilka kan komma att ändras snabbt. Håll dig uppdaterad med den senaste informationen genom att läsa här och på facebook även nära inpå evenemanget! – OBS