Efter tillkomsten av nya restriktioner den 8 december väljer Lindustry att i omsorg om varandra och den vårdpersonal som redan kämpat hårt under lång tid gå på försiktighetsprincipen och ställa in Lindustria år 2021.

***

Plats: Hemgården på Saltängsgatan 7 i Norrköping (Observera att vi har en ny lokal!)

Tid: Lördag den 11 dec kl 19.00-23.00 (prova på kl. 18.00)

Lindustrys stora luciafest är här: Lindustria! Vi börjar kvällen med en prova-på kl. 18 och efter det kommer våra egna husband att spela skön swingjazz för oss.

Inträdet kostar:
110:- för icke medlemmar
80:- för medlemmar
40:- kostar fikabuffé

Kan du tänka dig att hjälpa till med något under eventet? Hör av dig till eventgruppen: event@lindustry.se

Nytt för denna socialdans är att det kommer finnas en gräns på max 99 personer på eventet
På grund av rådande smittläge kommer vi dessutom ha ett system för att synliggöra på vilket sätt man önskar delta i socialdansen. För den som känner sig bekväm med att bli uppbjuden av samtliga dansare kommer det finnas ett färgglatt armband att hämta i entrén. Den som således önskar dansa solo, med partner eller utifrån annan begränsning väljer således att inte bära armband. Via denna symbol hoppas vi kunna underlätta olika typer av deltagande för er dansare och sprida trygghet och tydlighet under eventet. 

Förutsättningar för att delta:
Även om restriktionerna togs bort den 29 september vill Lindustry fortsätta att verka för en trygg och smittfri verksamhet och miljö. Det innebär att vi förväntar oss följande från dig som deltar i våra aktiviteter:
– Du är fullt vaccinerad med två sprutor mot covid-19
– Du stannar hemma om du upplever symptom (exempelvis hosta, snuva, muskelvärk, feber, halsont, andningsbesvär etc)
– Du har god handhygien och tvättar händerna extra noggrant i samband med våra aktiviteter
Genom att uppfylla detta visar du omsorg och bidrar till en tryggare och roligare upplevelse för såväl dig själv som andra.

OBS – Vi bevakar och efterföljer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilka kan komma att ändras snabbt. Håll dig uppdaterad med den senaste informationen genom att läsa här och på facebook även nära inpå evenemanget! – OBS