Lindustry bjuder in till Bike Hike Night – en trivsam social afton i velocipedens tecken! Damma av din ädla springare i förrådet, släpp ut din bästa retrostass ur garderoben, swinga benet över ramen och följ med oss på en jazzackompanjerad cykeltur i Norrköping!

Vi möts upp klockan 18.00 på onsdag den 22 september utanför Kristinaskolan (numera Kungsgårdsgymnasiet) på Södra promenaden 83 i Norrköping, för att påbörja ett cirka 6 kilometer långt äventyr runt Motala ström. Under färden kommer en kortare vätskekontroll att ske i Folkparken och kosan ställs sedan mot Bishop arms uteservering där vidare värme, fröjd och gamman väntar (adress: Tyska torget 2).

Notera att själva velocipedsframförandet vid mindre fröjdefull väderlek ställs in till förmån för än mer gamman under taket på uteserveringen. Vilket det blir meddelas i eventet på facebook – så kika hit innan du beger dig.