På grund av trista väderutsikter är det här evenemanget konverterat till en aw på en uteservering där vi hoppas få plats under tak om himlen skulle få för sig att börja gråta under aftonen.

Vi föreslår att den som känner sig modfälld av denna schemaändring inmundigar samtliga kakor hen tänkt ta med sig till parken som tröst, och sedan sköljer ner desamma med valfritt dryckjom i vårt sällskap under kvällen. Ta med en tröja så varm att den får skärgårdsdoktorns ullpolos att komma på skam och kom och värm dig i föreningsandan!

17.30 är fortsatt starttid – men titta in facebookeventet precis innan du dyker upp så ser vi till att hålla det uppdaterat om det skulle bli några ytterligare förändringar till följd av väderlek eller begränsningar på uteserveringar under kvällens gång.

***

INAKTUELL INFORMATION: Du som vill mjukstarta hösten med en social aktivitet i swingens anda kan ringa in onsdagen den 25 augusti kl 17.30 med rödpenna i kalendern, då vi i Lindustrys styrelse bjuder in till picknick i Vasaparken under namnet Kaka med Kaka. Ryktet förtäljer att Carina kommer spela kakor på vevgrammofonen medan andra istället uppmuntras äta kakor.