Regelbunden Socialdans – Club Contra

Lindustrys återkommande socialdans Club Contra hålls ca en gång i månaden! Ibland har vi teman på festen, ibland livemusik, ibland hålls en ”prova på” kurs i anslutning till dansen. Vi har alltid gott fika och hög stämning! Vi har ingen fast danslokal utan dansen arrangeras där det passar oss. Lokaler vi har varit i är t.ex. Crescendo och Hemgården.

Namnet Club Contra

Namnet Contra är lånat från det klassiska danspalatset Contra, som i mitten av förra århundradet återfanns i anslutning till Grand Hotell i Norrköping. Även där anordnades, förutom dans till svängig livemusik, temaaftnar som lockade den stora allmänheten till dans. Club Contra minner om en svunnen tid då danspalatsen var en naturlig och etablerad del av den sociala kulturen i stan!on.

När?

För att hålla koll på när Club Contra arrangeras spana in vårt nyhetsflöde här på hemsidans startsida, håll koll på kalendern, eller följ oss på facebook!

Hitta rätt!

Vi har samarbete med Hemgården vilket innebär att vi får använda deras fina lokaler på Saltängsgatan 7 i Norrköping. Våra solodanskurser hålls under hösten 2021 på måndagar och tisdagar så boka in dessa dagar i kalendern.