Sista tillfället för i år med Casual swing utomhus på innergården till fastigheten DUVAN blir den 19/8.

Får vi grilla så kommer den vara igång. Du får ta med det du själv vill äta och lägga på grillen. Det är alltid uppskattat att ta med något till fikat. På plats finns vatten, kaffe, ketchup, senap, muggar, fat, bestick.

Entrén till innergården är Gamla Rådstugugatan 22, en trappa upp, vänster mot innergårdens dörr. Entrédörren kommer att vara uppställd ca 18:15 och stängs ca 18:25. Om du inte kan vara där vid den tidpunkten kan du meddela i eventet eller direkt till Benjamin Meilink (messenger) så ser vi till att du kan komma in på något sätt. Du kan också skicka sms till 070-053 87 40 när du står vid entrén.

Anmäl dig gärna till eventet så vi vet hur många det blir. Bjud gärna med en kollega eller vän som vill prova dansa Lindy hop.

Casual Swing är gratis för alla medlemmar i föreningen Lindustry.
Eventet arrangeras av Lindustry i samarbete med Benjamin Meilink (boende i fastigheten).

Varmt välkommen!