Lindustry har en förhoppning att i höst kunna starta kursverksamhet igen. Till en början kommer solojazzkurser erbjudas på olika nivåer och med olika inriktningar för att fortsätta hålla distans till varandra och minska risken för spridning av corona-viruset. Vi kommer att anpassa tider och antal deltagare samt dela terminen i två för att fler personer ska få möjlighet att gå. Vår förhoppning är att kunna erbjuda kursverksamhet som för er som har någon vana av eller är bekväma med solodans på tisdagar och för er som känner er nya inom solodansen på torsdagar. Vi hoppas att ni föreningsmedlemmar är sugna på att testa det nya upplägget under hösten! Mer information om när och om vi kan starta igång kursverksamhet skickas ut under eller efter sommaren beroende på utvecklingen. Förhoppningsvis kommer vi kunna öppna anmälan för första kursomgången den 20/8.