Lindustry har tagit beslut om att skjuta upp solojazzkurserna till oktober för att vänta ut en eventuell andra våg av Covid 19. Med reservation för att kurserna kan komma att flyttas ytterligare eller ställas in beroende på läget. 

Nytt datum för kursanmälan är den 20 september. 

Solojazzkurser kommer att erbjudas på olika nivåer och med olika inriktningar för att fortsätta hålla distans till varandra och minska risken för spridning av corona-viruset. Vi kommer att anpassa tider och antal deltagare samt dela terminen i två för att fler personer ska få möjlighet att gå. Vår förhoppning är att kunna erbjuda kursverksamhet som för er som har någon vana av eller är bekväma med solodans på tisdagar och för er som känner er nya inom solodansen på torsdagar.

Vi hoppas att ni föreningsmedlemmar är sugna på att testa det nya upplägget när vi drar igång!