Warning: A non-numeric value encountered in /customers/9/9/3/lindustry.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Föreningen

Lindustry – swingdansföreningen i Norrköping är en ideell dansförening med säte i Norrköping.  Föreningens huvudsakliga syfte är att främja dans, främst inriktat på swingdans och andra närbesläktade danser. Vi arbetar även för en öppen, social och kreativ dansmiljö samt för att främja den musik och kultur som förknippas med swingeran.

Lindustry bildades i mars 2014…

När ett fåtal aktiva Lindy Hop dansare i Norrköping hade saknat en förening och dansscen på hemmaplan länge nog. Tack vare eldsjälar inom dansen och Tommy Nyman på dansföretaget Tdans, kunde den första grundkursen i Lindy Hop hållas redan under hösten 2013. Med engagemanget från Tommy och lärarparet Mahlin Wiggur och Johan Granath fick dansen ett rejält uppswing. Kurserna blev snabbt populära och antalet lokala swingdansare ökade markant.

Föreningens första fokus låg på att anordna socialdanser i Norrköping och etablera Lindy Hop som en del av stadens dansscen. Mycket arbete lades även ner på att bygga upp en stabil och initiativrik förening från grunden. Under 2015 startade vi gradvis upp egen kursverksamhet, för att till vårterminen 2016 ta över alla Norrköpings kurser i Lindy Hop. Antalet medlemmar har ökat kraftigt hela tiden, från ca 7 medlemmar vid starten till över 150 medlemmar vid årsskiftet 2015/2016!

Eventgrupp

För att hålla dansen levande utöver kursverksamheten finns en eventgrupp som ansvarar för socialdanser och andra sociala aktiviteter i föreningens regi. Gruppen samordnar eventen och är beroende av övriga medlemmars engagemang. Vill du vara med i eventgruppen eller bara volontära enstaka kvällar, tveka inte att höra av dig till oss!

Maila eventgruppen

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor, synpunkter eller idéer!

Läs mer

Medlemskap

Bli medlem i vår fantastiska förening och lär känna fler swingdansande själar!

Läs mer

Vill du lämna föreningen så kan du använda knappen nedan för att öppna ditt e-postprogram. Har du inget e-postprogram installerad så går det även bra att skicka ett mail till info@lindustry.se om att du vill lämna föreningen.

Lämna föreningen

Personuppgifter

 
I Lindustry hanterar vi personuppgifter och följer dataskyddsförordningens regler för detta.  Vi använder personuppgifter för föreningsadministration, vid kurser och utbildningar, vid event och workshops, i reklam på sociala medier och på hemsida, och vid mailkontakter.  Vi har ett arbetssätt som gör att våra uppgifter är korrekta, uppdaterade, relevanta, och aktuella. Och vi har rutiner för att dina rättigheter tas om hand.

Läs mer om dina rättigheter på Datainspektionens hemsida. https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/de-registrerades-rattigheter/

Styrelsen

Lindustrys styrelse år 2018 består av följande personer:

Anna Otterheim

Ordförande

Oscar Lindgren

Vice ordförande

Maria Backström Ryrvall

Kassör

Christian Skoog

Sekreterare

Erika Rehnberg

Kursansvarig

Carina Daubner

Ledamot

Hadeel Said Ali

Ledamot

Robin Velu

Suppleant

Johnny Gillner

Suppleant

Anna Mortimer

Suppleant

Benjamin Meilink

Suppleant

Hitta rätt!

Våra kurser och veckodanser hålls i Folkuniversitetets lokaler.
Kvarngatan 34 i Norrköping

Kontakta

För snabba frågor är facebook det bästa alternativet. Har du inte facebook går det även bra att maila: info[at]lindustry.se

Lindustrys danslokal

Kvarngatan 3, här dansar vi!