Warning: A non-numeric value encountered in /customers/9/9/3/lindustry.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

När

Kurs i föra och följa
UPPDATERING: Workshopen kommer bara vara en dag, dvs lördag den 7 oktober.
Datum: 7 oktober
Kurstider: 11:00-16.30 inkl.1,5 h lunch
Plats: Folkuniversitetet
Kvarngatan 34 Norrköping
Lärare: Ann-Charlotte Vacker och Timmy Gustafsson
Socialdans: Club Contra på Hemgården!
Kostnad: 250 kr/person, inkluderar kurs & socialdans (som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i Lindustry för 2017).
På lördag kväll är alla som går kursen självklart inbjudna till socialdans! Denna kväll ingår alltså i workshoppriset!

Anmälan

Till anmälan

Beskrivning

Vi ger dig verktyg till att uttrycka det du vill förmedla med din dans och hur du på bästa sätt förmedlar det till din danspartner. Vi förtydligar de olika språk du använder för att kommunicera och ökar din förståelse för vad som känns och inte känns när du dansar. Hur hittar du din egen balans och vad innebär det att vara beroende av din danspartner? Vi utforskar varför det känns som att vissa sätt att dansa på är mer “rätt” än andra, varför vissa danser känns som i flow och andra som haltande brottningsmatcher. Vad innebär det att ha kontakt med din danspartner under dansen och hur kan det kännas att tappa den kontakten?

Vi vill att du ska kunna dansa din egen skapande dans, på dina egna villkor, tillsammans med en partner.

Kursen består av övningar för att renodla de olika språk du kommunicerar med när du dansar. Dessa övningar kopplas sedan till grundläggande turer som kan utvecklas i oändlighet med din egen fantasi. Vi kommer öppna upp för kreativitet, skratt, utmaningar och intuition som utvecklar både vår egen och vår gemensamma dans.

Kursen anordnas av Lindustry – swingdansföreningen i Norrköping, och drivs som en studiecirkel i samarbete med Folkuniversitetet. Lindustry är en ideell förening som arbetar för att sprida swingerans dans, musik och kultur.
Följ oss på: www.facebook.com/LindustryNorrkoping

Varmt välkommen!
/Lindustry

Innan jag anmäler mig skulle jag bara vilja fråga...

Hitta rätt!

Våra kurser och veckodanser hålls i Folkuniversitetets lokaler.
Kvarngatan 34 i Norrköping

Kontakta

För snabba frågor är facebook det bästa alternativet. Har du inte facebook går det även bra att maila: info[at]lindustry.se

Lindustrys danslokal

Kvarngatan 3, här dansar vi!