Warning: A non-numeric value encountered in /customers/9/9/3/lindustry.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Casual Swing

Varje tisdag samlas föreningens medlemmar och dansar till härlig jazzmusik, fikar och umgås! Det är ett tillfälle att öva på det du har lärt dig på kurser, testa nya moves, och hålla liv i dina danskunskaper. Vi uppmanar till vilda diskussioner, egna initiativ och att dansa loss med alla oavsett nivå! Vi dansar i en avslappnad och social miljö där alla respekterar och lär av varandra.

Vi har ett samarbete med Folkuniversitet i Norrköping som har fina danslokaler på Kvarngatan 34 där vi träffas och dansar i form av en studiecirkel.

Kolla in facebookgruppen: https://www.facebook.com/casualswingtuesday/

 

Kostar det något?

Veckodanserna är gratis för dig som är medlem i föreningen. Medlem blir du automatiskt när du går kurs hos Lindustry. Du kan också betala in ett medlemskap på ynka 100 kr/år.

Bli medlem

Vill du bara testa?

Välkommen förbi vid ett tillfälle eller två! Det kan vara bra att då skriva i facebookeventet eller kontakta oss via Lindustrys officiella sida/mejl så att du kan bli insläppt i lokalen av någon av oss.

Hitta rätt!

Våra kurser och veckodanser hålls i Folkuniversitetets lokaler.
Kvarngatan 34 i Norrköping

Kontakta

För snabba frågor är facebook det bästa alternativet. Har du inte facebook går det även bra att maila: info[at]lindustry.se

Lindustrys danslokal

Kvarngatan 3, här dansar vi!